Expertise

Raamwerken en databases

Onze consultants hebben diepgaande kennis van de verschillende impact measurement frameworks zoals Theory of Change, Social Return on Investment, Logframes, Maatschappelijke Kosten Baten Analyse, Sociale winst- en verliesrekening, de G8 en de EU frameworks en vele anderen. Onze software ondersteunt zowel raamwerken waarin maatschappelijke impact wordt uitgedrukt in een monetaire waarde als raamwerken die zijn ontwikkeld om impact te meten aan de hand van zogenaamde ‘Key Performance Indicators’ (KPIs). We maken regelmatig gebruik van gegevens uit populaire en veelgebruikte databases die bovendien zijn geïntegreerd in onze software. Kom meer te weten over de datasets die beschikbaar zijn in Sinzer door onze blogs te lezen.

‘Thought leadership’

In 2008 introduceerden wij Social E-valuator, de eerste software tool om Social Return on Investment-analyses mee te doen. Vanaf dat moment zijn we een pioneer  in het adviseren van een diversiteit aan organisatie op het gebied van maatschappelijke impactmetingen, waarbij veel diepgaande kennis en expertise is opgebouwd van verschillende sectoren over de hele wereld. Gebaseerd op onze ervaringen lanceerden we onze nieuwste oplossing voor het meten van impact (Sinzer). We zijn internationaal erkend door Social Value International, de organisatie die onze software heeft gevalideerd aan de hand van internationaal geldende principes met betrekking tot maatschappelijke waarde. Hier leest u er meer over.

fotos-expertise

Sinzer’s deskundigheid op uw event

Onze consultants zijn veelgevraagde sprekers als het gaat om impact measurement. Bent u geïnteresseerd in onze expertise op uw evenement? Stuur uw aanvraag via ons contact formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u meer weten over onze consultants? U kunt hun profiel hier lezen.

Onze deskundigheid om uw event?