Partner ondersteuning

Partnerships

We zijn altijd op zoek naar strategische partnerships met partners die onze waarden, visie en overtuigingen delen. Partners die, net als wij, toegewijd zijn aan het belang van impact metingen. Partners met wie we samen de veranderingen kunnen maken die wij nastreven: het gebruik van impactmeting om veranderingen te realiseren en maatschappelijke impact te maximaliseren.

Wat wij bieden

Wij bieden onze partners een coöperatief verdien- en executiemodel, inclusief verkoopondersteuning ten behoeve van belangrijke leads, helpdeskondersteuning, (op maat ontwikkelde) tutorials en een online community van social impact consultants. Onze ondersteuning bestaat uit de volgende elementen:

  • Co-sales: genereren van leads, demo’s geven en het sluiten van deals
  • Co-marketing: propositie, case studies ontwikkelen, website vermelding
  • Co-executie: project management, inhuur expertise, kwaliteitsborging

Geïnteresseerd in het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wilt u ons helpen?

We zijn altijd op zoek naar partners die bereid zijn om ons Sinzer platform te vertalen in andere talen in ruil voor kortingen op uw softwarelicenties. Op dit moment is ons software platform beschikbaar in het Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, Fins, Hebreeuws en Arabisch.

Lees er meer over in onze blogs:  update 1 en update 2.

foto-partner-support

Wilt u een partner worden?