SROI Practitioner Training

Samen met Social Value International bieden wij de officiële SROI Practitioner Training aan. Social Return on Investment (SROI) is een aanpak om de waarde van sociale, economische en ecologische gevolgen, die door een activiteit van een organisatie ontstaat, te begrijpen en te managen. SROI is gebaseerd op een reeks principes die binnen het raamwerk worden toegepast. Door sociale waarden mee te nemen in de analyse krijgen stakeholders een stem in beslissingen over het toekennen van middelen. Het SROI-raamwerk brengt structuur aan in onze denkprocessen. Het draait om het verhaal in plaats van puur om het getal dat eruit komt. Juist het verhaal achter de analyse helpt ons te begrijpen hoe waarde wordt gecreëerd, hoe we deze kunnen managen en hoe deze kan worden geoptimaliseerd.

“Door de training heb ik een beter begrip van het waarom en hoe van SROI, iets wat wij al gebruiken binnen onze organisatie. Nuttig, concreet, en zeer goed toegespitst en toepasbaar op ons werk.”  – Start Foundation

Deze training is geschikt voor iedereen die meer dan alleen een inleiding in SROI wil. Na succesvolle deelname ontvangt u een officieel certificaat van Social Value International, wat een noodzakelijke stap is om een “accredited practitioner” te worden. In deze brochure vindt u meer informatie over de cursus, trainers en waarom u zou moeten deelnemen.

practitioner-training-clients1

Deze organisaties gingen u voor in het volgen van de SROI Practitioners training:

customers-finalfinal1-1024x321

De volgende SROI Practitioner training vindt plaats op 24 & 25 September 2018

Sinzer is a Social Value UK organisational member