About

Als je levens én de planeet wilt redden — denk als een accountant

Een rapport is een mooi begin

Wij zijn geen standaard adviesbureau. Sinds onze start in 2008 zijn we voorlopers op het gebied van impact en impact meten en hebben ons ontwikkeld tot thought-leader binnen deze sector. Onze directe aanpak van strategie, data, rapportage en advies helpt organisaties van klein tot groot transformeren. Onze inzet: de échte impact van organisaties op mens en milieu maximaal verbeteren.

We zijn constructief ongeduldig

Van internationale NGO’s tot bedrijven, van investeringsfondsen tot lokale overheden. Door onze brede ervaring kennen we de weg binnen gemeenten, boardrooms en fabrieken, met hun eigen snelheid en cultuur. Eén ding hebben al onze klanten gemeen: klaar met praten, starten met realiseren van verandering. Onze rol daarin? We zijn radicale optimisten en constructief ongeduldig: we helpen u impactvolle oplossingen te vinden, en dagen u uit om de implementatie daarvan waar mogelijk te versnellen.

De hype voorbij

Ongelijkheid, klimaatverandering, armoede, CO2 reductie, zero waste of circulaire economie. Duurzaamheid en maatschappelijke impact zijn steeds prominenter aanwezig. Het bewust zijn hierover is groter dan ooit. Dat maakt ons als impact experts extra kritisch. Onze missie is om van bewustzijn over te gaan naar actie. De noodzaak voor een nieuw toekomstbestendig systeem waarin elke organisatie, industrie en sector zijn eigen rol en verantwoordelijkheid heeft, drijft ons. Een toekomst waarin alle producten, services en activiteiten bijdragen aan een betere wereld. Zoek naar uw kansen om meer impactvol te zijn. Wij helpen u, uiteraard.

Bij Grant Thornton

Om onze eigen impact te vergroten, zijn we sinds 2019 aangesloten bij Grant Thornton. Daarmee zijn we onderdeel van een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met meer dan 56.000 specialisten. Deze stap maakt het mogelijk om het meten en sturen op impact mainstream te maken. Te laten zien dat goed doen ook gewoon goede business kan zijn. We zien veel kansen in het bij elkaar brengen van de accountancy- en impactsector: het toepassen van dezelfde principes en manier van sturen op niet-financiële informatie (impact voor mensen en milieu) als op financiële informatie. Dit helpt de transitie naar een ‘impact-economie’ versnellen. En dat past perfect in onze missie.

Ons team

Benieuwd naar onze Grant Thornton collega's?
Emma Verheijke
Partner
Als partner, consultant en trainer ondersteunt Emma een breed portfolio aan klanten (bedrijven, investeerders, lokale overheid en non-profit) met ESG, duurzaamheid- en impact strategieën, meting en rapportage. Haar advies richt zich op duurzame transformatie om negatieve impact te minimaliseren, en positieve impact te vergroten.
(+31) 6 54 39 73 63
Contact
Vincent Belgraver
Senior Impact Consultant
Vincent is ervaren in evaluatie van grote, multi-stakeholder programma’s, het ontwikkelen van Theories of Change en impact frameworks, en het opstellen van actiegerichte impact strategieën. Vincent werkt met name voor gemeenten, maatschappelijke organisaties en NGO’s.
(+31) 6 14 84 39 54
Contact
Kirsten van Reisen
Senior Impact Consultant
Met veel ervaring in consultancy  in de internationale NGO-sector en de publieke sector, ondersteunt Kirsten nu met name bedrijven in de transformatie van extractieve economie naar een duurzaam en uiteindeljik een regeneratief model, met gebruik van de SDGs en andere frameworks.
(+31) 6 55 95 37 34
Contact
Joyce Lagerweij
Senior Impact Consultant
Joyce heeft ruime ervaring in strategieontwikkeling, programmamanagement en evaluatie van multi-stakeholder projecten, gericht op sociale verandering. Joyce ondersteunt (allianties van) maatschappelijke organisaties en gemeenten met de verbetering van hun impact.
(+31) 6 11 60 89 18
Contact
Jurre Anema
Impact Consultant
Jurre brengt een brede kennisbasis met een uitgebreide reeks aan onderzoeksvaardigheden, in relatie tot een groot scala aan onderwerpen, zoals gezondheidsinnovaties en investeerders in life science. Binnen Sinzer richt hij zich op slim gebruik en ontgrendeling van data gericht op impact maximalisatie.
(+31) 6 83 14 35 79
Contact
Janke van Dijk-Wesselius
Impact Consultant & Data Analyst
Janke is expert in zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek voor evaluatie, impact en interventie studies. Als impact consultant en data analist helpt zij bedrijven, organisaties en gemeenten hun impact te kwantificeren, visualiseren en verbeteren.
Contact
Wouter Balm
Senior Impact Manager
Als ervaren organisatieadviseur begeleidt Wouter profit en non-profit organisaties bij het managen van hun impact op mens en milieu. Van visievorming, strategische en tactische planning tot operationalisatie. Het zichtbaar maken van kansen en impactpotentieel staat aan de basis van zijn werk en zijn missie is pas geslaagd wanneer er verandering merkbaar is.
(+31) 6 15 68 89 82
Contact
Aimée van der Wolde
Senior Impact Consultant
Aimée brengt een breed scala aan ervaring met zich mee, waarbij sociale innovatie en impact altijd centraal staat. In binnen- en buitenland heeft ze gewerkt aan impact strategieën binnen het sociaal domein en voor bedrijven, aan innovatieprogramma’s en impact investment producten en heeft ze veelvuldig gewerkt met impact gedreven startups. Binnen Sinzer werkt Aimée aan verschillende opdrachten, met name binnen het sociaal domein.
(+31) 6 25 01 44 65
Contact
Sanne Eekman
Impact Consultant
Sanne is een ervaren impactmeter in het sociaal domein en binnen sociale ondernemingen, en heeft ruime ervaring met kwalitatieve onderzoeksmethodieken. Als impact consultant zal Sanne onder andere het sociaal en publiek domein faciliteren in het meten van impact.
(+31) 6 23 55 25 74
Contact
Leonoor den Ottolander
Associate
Leonoor is een ondernemende en onafhankelijke duurzaamheidstrategie adviseur, met focus op ESG-strategie, stakeholderactivatie, impactmeting en rapportage. Ze heeft tien jaar ervaring met een breed scala van internationale opdrachtgevers: van multinationals en social impact ventures, tot non-profitorganisaties en publieke sector.
Contact
Nelline Roest-Boers
Associate
Nelline werkt als impact adviseur zowel binnen ontwikkelingssamenwerking als het sociaal domein, zorg en onderwijs. Ze is ervaren in het ondersteunen van (internationale) organisaties in het definiëren van impact strategieën, het meetbaar maken van impact, het evalueren en vooral leren daarvan.
Contact
Anne-Marijke Podt
Associate
Anne-Marijke is een ervaren moderator, impact adviseur en programmamanager. Anne-Marijke pakt graag complexe sociale onderwerpen aan.
Contact
Femke Giesen
Associate
Femke is senior onderzoeker, gespecialiseerd in beleid en project evaluatie. Femke heeft het meest ervaring in het domein van sociale diensten.
Contact
Marlon van Dijk
Founder
Marlon was tot de acquisitie van Sinzer door Grant Thornton mede-eigenaar en Managing Director van Sinzer, voorheen Social E-valuator. Momenteel ondersteunt zij vanuit haar nieuwe rol binnen Grant Thornton (Head of Sales) klanten met uiteenlopende vragen, waaronder de transformatie naar een meer inclusieve, duurzame en circulaire economie. 
Contact

Join our team

We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen
die dezelfde passie delen voor ons werk en onze organisatie