Actiegericht advies

Gebruik inzichten om te verbeteren. Elke dag.

Met een rapport alleen verbetert u de wereld niet. Actiegerichte plannen maken het verschil. Onze inzichten helpen u niet alleen uw CO2-footprint te rapporteren, maar ook om deze volgende jaar te halveren.

Rapporten én plannen

Statistieken en cijfers zijn belangrijk in onze rapporten, maar aanbevelingen voor verbetering spelen een hoofdrol. Hoe groot was uw impact? Heeft u de juiste doelgroepen bereikt? Waar liggen kansen om kosteneffectief de impact te verbeteren? Bent u ambitieus genoeg? Kunt u versnellen? Wij benaderen deze vragen transparant en direct, met bewijs voor conclusies en aanbevelingen. Met een brede focus op de organisatie en context. Zo gaat u van een inclusief HR beleid naar een inclusieve bedrijfscultuur, en van afval scheiding naar circulariteit.  

Landen in de praktijk

Van plannen en theorie naar succes in de praktijk. Inzicht in valkuilen, een realistische planning, aansluiting bij organisatieprocessen en heldere instructies zijn hierbij essentieel. Net als het menselijke aspect. Zonder draagvlak geen blijvend resultaat: het creëren en cultiveren van een ‘impact cultuur’ is een belangrijke voorwaarde voor succes. Door draagvlak te borgen in uw organisatiecultuur,weten alle medewerkers wat de strategie is, waarom impact management belangrijk is, en hoe ze kunnen bijdragen aan de organisatie- en impact doelen.

Workshops & training

Het vormen van een impactcultuur vergt bepaalde vaardigheden. Met workshops, trainingen en presentaties maken wij voor u het verschil in boardrooms, fabriekshallen, gemeentehuizen of klaslokalen. Als constructief kritische en enthousiasmerende externe partner, gaan we deze samenwerking graag met u aan.

Relevante cases

Hoe organisaties door deze workshops veranderden
Bekijk alle cases
Case
Koninklijke Bibliotheek

Impact management leergang voor bibliotheek professionals

Case
Gilde HealthCare Partners

Integreren van ESG en impact in een private equity fondsstrategie

Klimaatgerelateerde risico’s en kansen

Extreem weer en klimaatveranderingen kunnen zorgen voor het haperen van productieketens, veranderingen in wet- en regelgeving of veranderend consumentengedrag. Maar waar risico's zijn, liggen gelukkig ook kansen.
Download Guide

Hebben uw ambities heldere doelen en een realistische roadmap?

Vraag het onze experts

Emma Verheijke
Partner
Contact
Kirsten van Reisen
Senior Impact Consultant
Contact