Analyse & Rapportage

Maak impact meetbaar en zichtbaar

Betrouwbare data en informatie zijn cruciaal om uw impact systematisch te verbeteren. Daarbij is vaak de uitdaging om de juiste KPI’s en databronnen te vinden. En de data goed te interpreteren. Wij helpen u met beide.

Data verzamelen

Ons team heeft brede ervaring met verschillende vormen van dataverzameling en-analyse voor uiteenlopende commerciële én not-for-profit organisaties. We zijn bekend met de nieuwste onderzoeksmethoden, tools en rapportagestandaarden. Kwalitatief in combinatie met kwantitatief onderzoek heeft vaak de voorkeur. Uiteraard vormen we het juiste monitoring- en dataplan altijd voor u op maat. Of het nu gaat om uw supply-chain en transport data of het interviewen van deelnemers uit uw maatschappelijke programma’s: ons team weet de betrouwbare databronnen te vinden om uw impact te meten en te monitoren.

Tools voor management en rapportage

Ons ecosysteem aan tools helpt u uw resultaten continu te monitoren en regelmatig te rapporteren. Uw wensen en type organisatie bepalen wat we u leveren: meet raamwerken, impact- en duurzaamheidsrapporten, infographics of compleet voor u ingerichte impact managementsoftware. Daarmee wordt impact onderdeel van het dagelijkse processen.

Waardevolle data-inzichten

De draaiende data strategieën, de informatie die binnenstroomt, geeft u de kans diepere inzichten in de impact van uw organisatie te krijgen. Waar de data aggregatie volautomatisch kan gaan, blijft hier waardevolle inzichten van maken mensenwerk. Samen met u interpreteren we de data en maken verbeterplannen voor de toekomst. Dat is de kern van impactmanagement: een doorgaande cyclus van impact-optimalisatie creëren. Zo zorgt onze expertise voor de verbetering van uw lange-termijn waardecreatie en return on investment.

Relevante cases

Hoe organisaties door deze workshops veranderden
Bekijk alle cases
Case
Women Inc.

Effecten analyseren voor de Alliantie Gender & Gezondheid

Case
Polestar Capital – Limburgs Energie Fonds

Versnelling van de energietransitie door het Limburgs Energie Fonds

Sustainable Development Goals als leidraad en meetlat

Een groeiend aantal bedrijven, investeerders, overheden en non-profits gebruikt de SDGs als leidraad voor strategie. Zij laten zien hoe ze bijdragen aan deze doelen.
Lees verder

Hebben uw ambities heldere doelen en een realistische roadmap?

Vraag het onze experts

Vincent Belgraver
Managing Impact Consultant
Contact
Janke van Dijk-Wesselius
Senior Impact Consultant & Data Analist
Contact