Impact Experts

 Wij helpen bedrijven, goede doelen, investeerders en fondsen om strategieën te ontwikkelen waarmee zij hun maatschappelijke impact kunnen meten, rapporteren en verbeteren. 

 

 

 
Sinzer_LR-45.jpg

Wat we doen

yellow.png

Impact Strategie

Welk maatschappelijk probleem wilt u oplossen en hoe kunt u dit het beste aanpakken? Wij helpen organisaties effectieve strategieën te ontwikkelen die positieve impact maken en vergroten. Daarbij gebruiken wij een ‘veranderingstheorie’ of een Theory of Change om duidelijk te maken welke beslissingen en activiteiten op de korte termijn leiden tot positieve verandering op de lange termijn.

 

orange.png

Impact Onderzoek

Wilt u precies weten wat uw maatschappelijke impact is? Wij zoeken het voor u uit. Wij putten uit onze ruime ervaring met impact onderzoek en data-analyse en gebruiken zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden. Samen bepalen we welke methodes voor het verzamelen en waarderen van data het beste werken zodat we een complete rapportage kunnen bieden van de maatschappelijke impact.

pink.png

Impact Management

Hoe kunt u de resultaten duiden? Welke inzichten bieden de data? En hoe kunt u deze gebruiken als stuurinformatie om uw prestaties te verbeteren en maatschappelijke waarde te vergroten? Om constante verbetering mogelijk te maken, geven wij advies over hoe uw ‘maatschappelijke boekhouding’ in te richten, zodat data continu wordt omgezet in concrete acties en beleid om zo meer positieve maatschappelijke impact te maken.

Onze klanten

whoweworkedwithbg.png

Ons werk

Europeana Foundation

Samen met Europeana Foundation ontwikkelde Sinzer een Impact Playbook, een impact tool waarmee Europese Cultureel Erfgoed Instellingen aan de slag kunnen met het meten van hun impact. 

 

Photo by Women Inc. 

Photo by Women Inc. 

WOMEN Inc.

Voor WOMEN inc. bracht Sinzer de resultaten en effecten in kaart van de Alliantie Gender & Gezondheid.

Sinzer leverde een kwalitatief rapport op waarin de effectenanalyse van 5 jaar alliantie werk werd beschreven.

 

Over ons

Impact management gaat voor ons verder dan het schrijven van een eenmalig rapport dat in een boekenkast verdwijnt. Impact begrijpen en managen is wat ons betreft essentieel voor bedrijven, organisaties en fondsen die zich inzetten voor maatschappelijke verandering en verbetering.  Sinzer helpt organisaties daarom met het stellen van doelen én het meten van resultaten, zodat impact ambities kunnen worden omgezet in meer positieve impact op mens en milieu.

 

 
Sinzer_LR-34.jpg
 
image copy.png

Harry Verwayen (Executive Director, Europeana Foundation)

“Het is van essentieel belang voor het succes van onze organisatie om te begrijpen wat voor impact cultuur heeft op de maatschappij. Sinzer heeft ons geholpen om te gaan met dit complexe onderwerp. Wat mij vooral beviel aan hun aanpak is dat ze bestaande frameworks gebruiken, maar hier niet dogmatisch over zijn; ze zorgen dat het praktisch en werkbaar is voor jouw organisatie. Wij zijn erg blij om partners te zijn."

 

Onze Kennis

Sinzer_LR-37.jpg

Start impact meten in 10 stappen

Sinzer_LR-85.jpg

De Maatschappelijke businesscase voor gemeenten

Sinzer_LR-70.jpg

Sinzer's handleiding voor maatschappelijke impact in de filantropische sector

Blog

 

Contact

Adres

De Passage 150
1101 AX Amsterdam

Telefoon:

088 676 9163

Email:

info@sinzer.org

Name *
Name
 
green.png