Wij geloven dat de beste verandering bereikt wordt door continue verbetering. Daarom helpen wij onze klanten stap voor stap op weg met een pragmatische en op maat gemaakte aanpak die het beste bij hen past. Wij helpen organisaties positieve impact te maximaliseren en negatieve impact te verminderen door op basis van inzichten uit data de beste keuzes te maken. Wij zijn kritisch en evalueren regelmatig wat de huidige aanpak en werkwijzen opleveren om organisaties zo steeds verder te helpen hun impact te verbeteren.

 
yellow.png

Impact Strategie

Wij helpen onze klanten om maatschappelijke problemen beter op te lossen. Samen werken we aan een complete Impact Road Map zodat organisaties hun alledaagse activiteiten kunnen afstemmen op hun ambities. Door inzicht te bieden in de manieren waarop verandering plaatsvindt, helpen wij strategieën te ontwerpen voor een betere toekomst.

orange.png

Data verzameling

Onze consultants hebben ruime ervaring met impact onderzoek en data-analyse en gebruiken zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden. Samen bepalen we welke methodes voor het verzamelen van data het beste passen bij het project zodat we systemen kunnen inrichten om de data op een begrijpelijke manier in kaart te brengen.

pink.png

Analyse en Rapportage

Sinzer is gespecialiseerd in het analyseren van data en het opstellen van rapportages voor zowel kleinschalige projecten als langlopende en complexe programma’s. ‘In lijn met het doel van de meting, wordt een passende visualisatie en rapportage methode gekozen: van infographics tot dashboards tot volledige onderzoeksrapporten.

blue.png

Impact Maximalisatie

Data kan allerlei nieuwe inzichten bieden, maar wij laten ook zien hoe die inzichten kunnen bijdragen aan maatschappelijke verandering. Om constante verbetering mogelijk te maken, bieden wij advies over hoe data kan worden omgezet in beleid en in concrete acties. Zo kunt uw organisatie nog meer positieve impact creëren in de samenleving.

green.png

Thought Leadership

Sinzer is sinds 2008 kennisleider op het gebied van impact. Wij delen deze kennis graag met andere organisaties als spreker bij events of door middel van in-company training voor teams binnen organisaties of onderwijsinstellingen. Ook organiseren wij regelmatig inhoudelijke trainingen zoals de SROI practitioner training.

purple.gif

SDG Reporting

Wij helpen organisaties hun impact doelstellingen te koppelen aan de Sustainable Development Goals. Dit doen we door samen met organisaties SDG doelen te kiezen en een SDG strategie te ontwikkelen, resultaten en impact met SDG indicatoren te meten en managen, en een SDG-proof impact rapportage te maken met heldere visuals.