Back to All Events

SROI Practitioners training


  • Grant Thornton 150 De Passage Amsterdam, NH, 1101 BH Netherlands (map)

Samen met Social Value International bieden wij de officiële SROI Practitioner Training aan. Social Return on Investment (SROI) is een aanpak om de waarde van sociale, economische en ecologische gevolgen, die door een activiteit van een organisatie ontstaat, te begrijpen en te managen. SROI is gebaseerd op een reeks principes die binnen het raamwerk worden toegepast. Door sociale waarden mee te nemen in de analyse krijgen stakeholders een stem in beslissingen over het toekennen van middelen. Het SROI-raamwerk brengt structuur aan in onze denkprocessen. Het draait om het verhaal in plaats van puur om het getal dat eruit komt. Juist het verhaal achter de analyse helpt ons te begrijpen hoe waarde wordt gecreëerd, hoe we deze kunnen managen en hoe deze kan worden geoptimaliseerd.

Deze training is geschikt voor iedereen die meer dan alleen een inleiding in SROI wil. Na succesvolle deelname ontvangt u een officieel certificaat van Social Value International, wat een noodzakelijke stap is om een “accredited practitioner” te worden. 

Door de training heb ik een beter begrip van het waarom en hoe van SROI, iets wat wij al gebruiken binnen onze organisatie. Nuttig, concreet, en zeer goed toegespitst en toepasbaar op ons werk.
— Start Foundation
practitioner-training-clients1.jpg

Inschrijven

Naam *
Naam
Telefoonnummer
Telefoonnummer