Ons bevlogen team beschikt over sterke sector-overstijgende kennis. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste impact rapportage en duurzaamheidstrends. Daarnaast is Sinzer al ruim 10 jaar thought leader in de impact sector. Onze mensen dragen regelmatig bij aan (internationale) kennisprojecten, zoals het Impact Management Project, dat mensen uit verschillende sectoren samenbrengt om inzichten te delen over fundamentele factoren voor impact.

20181029_Sinzer_portretten_bewerkt_webresolutie-1-2.jpg

Marlon van Dijk: 
Directeur

Marlon is vanaf de oprichting van Sinzer in 2008 (voorheen social e-valuator™) betrokken en vanaf 2012 directeur en mede-eigenaar. Naast strategie en business development, is Marlon als impact manager betrokken bij het innovatieve programma Smart Start (o.a. gefinancierd door Adessium Foundation) om op basis van big data collectieve en preventieve interventies te ontwikkelen voor kind en gezin in kwetsbare wijken. Marlon adviseerde in afgelopen jaren een breed portfolio van klanten met als missie impact management te verankeren in bedrijfsprocessen.

Marlon heeft Bedrijfseconomie en Sociaal Ondernemerschap gestudeerd en is naast Sinzer betrokken als vrijwilliger voor Stroom Amsterdam, een filosofische en spirituele denkgroep die op een vernieuwende manier vorm wil geven aan het geloof.

Email: marlon@sinzer.org

Tel: (+31) 6 31 01 04 01

20181029_Sinzer_portretten_bewerkt_webresolutie-3.jpg

Emma Verheijke: 
Directeur

Als mede-directeur van Sinzer houdt Emma zich bezig met strategie- en productontwikkeling en business development, en ondersteunt als consultant en trainer een breed portfolio aan klanten (o.a. goede doelen, fondsen en impact investeerders) met impact strategie en impact onderzoek. Haar advies focust zich op grotere organisaties met een veelheid van activiteiten, zoals ABN AMRO Foundation, en strategie en impact in lijn met de Sustainable Development Goals, zoals voor Hivos Impact Investments en StartGreen Capital

Na studies Internationale Betrekkingen en Bedrijfskunde in Utrecht en Australië, werkte Emma een tijd in de zorgsector aan grootschalige effectmetingen en strategisch verbeteradvies aan zorgverzekeraars. Naast Sinzer is Emma actief als bestuurslid bij ActionAid. 

Email: emma@sinzer.org

Tel: (+31) 6 54 39 73 63

20180312_Sinzer_Claire_Bontje_webformaat-5119.jpg

Nina Koopman:
Social Impact Consultant & Business Developer

Nina studeerde politicologie en antropologie aan University College Utrecht en University of California Santa Barbara en deed de master International Relations aan de Universiteit van Amsterdam. De afgelopen 10 jaar werkte Nina onder meer voor Enactus Global, 1%Club/GoodUp en Social Enterprise NL. Hier deed ze als projectleider van grootschalige internationale programma's uitgebreide ervaring op in strategie- en programma management en monitoring en evaluation.

Als social impact consultant put ze uit haar brede ervaring en begeleidt ze klanten als Europeana, Women Inc., Rutgers en ABN AMRO Foundation om hun impact strategie te ontwikkelen en in te zetten voor maatschappelijke verandering.  

Email: nina@sinzer.org

Tel: (+31)6 52 45 14 56

 
20180312_Sinzer_Claire_Bontje_webformaat-5166.jpg

Vincent Belgraver: 
Social Impact Consultant

Afgelopen jaren ontwikkelde Vincent als planning, monitoring en evaluatiespecialist diverse impactstrategieën en voerde impact-evaluaties uit voor gemeenten, goede doelen en zorgaanbieders waaronder gemeente Nijmegen, IMC Weekendschool en jeugd GGZ-instelling Karakter. In zijn werk maakt hij gebruik van innovatieve methoden zoals outcome harvesting. Vincent coördineert momenteel de monitoring en evaluatie van onder andere Act4Respect (een vijfjarig alliantie-programma van kenniscentra Rutgers en Atria) en TRANSIT (een zorginnovatieproject van o.a. het Radboud UMC). Voor Oxfam Novib verzorgde hij impact managementtrainingen in Nigeria en Somalië.

Vincent heeft een master (cum laude) in International Development Studies. 

Email: vincent@sinzer.org

Tel: (+31) 6 14 84 39 54

20181029_Sinzer_portretten_bewerkt_webresolutie-5.jpg

Kirsten van Reisen: 
Social Impact Consultant

Na haar bachelor (University College Utrecht) werkte zij een jaar als monitoring- en evaluatieconsultant voor War Child in Oeganda. Ze volgde de interdisciplinaire Master in Health, Community and Development aan de London School of Economics. Vervolgens onderzocht ze bij NCDO de effectiviteit van Oxfam, met sterke focus op strategisch advies. Kirsten verbindt graag actionable advies aan het impactonderzoek, dus lag het voor de hand bij maatschappelijk adviesbureau Andersson Elffers Felix die vaardigheden verder te ontwikkelen. Bij Sinzer zet ze deze ervaring in om maatschappelijke organisaties zoals Women Inc en Gemeente Utrecht te helpen hun impact te vergroten. Ze pakt het liefst het klimaatprobleem aan en heeft een jaar hands-on gewerkt aan ecosysteemherstel en natuurinclusieve landbouw.

Email: kirsten@sinzer.org

Tel: (+31) 6 55 95 37 34

20180312_Sinzer_Claire_Bontje_webformaat-5174.jpg

Nelline Roest: 
Social Impact Consultant

Nelline studeerde Internationale Betrekkingen en Internationale Ontwikkelingsstudies in Groningen, Colombia en Wageningen. Binnen Sinzer is Nelline met name betrokken geweest bij opdrachten voor goede doelen organisaties, zoals KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Crisiskaart en Women Inc. Nelline heeft ruime ervaring in het geven van workshops, het faciliteren van focusgroepen, het opstellen van impact raamwerken en vragenlijsten, het analyseren van data, en het maken van impact-rapportages. Daarnaast is zij ook betrokken bij het geven van impact management advies aan bijvoorbeeld sociaal ondernemers binnen de Gemeente Utrecht en impact investeerders als Truvalu (ICCO).

Email: nelline@sinzer.org

Tel: (+31) 6 10 69 11 22

 
Naamloos.jpg

Joyce Lagerweij
Social Impact Consultant

Joyce heeft ruime ervaring in strategie-ontwikkeling, programmamanagement en evaluatie van multi-stakeholder projecten met een maatschappelijk doelstelling.

Voor Sinzer gebruikt ze haar ervaring om organisaties te ondersteunen bij het vergroten van hun impact d.m.v. begeleiding bij het ontwikkelen van hun impactstrategie, advies omtrent impactmanagement en impactevaluatie. Dit deed ze eerder voor opdrachtgevers uit de journalistieke en culturele sector bij Impact Makers.

Daarvoor was Joyce als Manager Educatie bij World Press Photo verantwoordelijk voor een afdelingsstrategie die bijdroeg aan een inclusiever internationaal medialandschap en de PMEL-cycli die de impact van de programma’s hierbinnen inzichtelijk maakte. Joyce heeft een achtergrond in sociale wetenschappen en communicatie- en informatiewetenschappen.

Email: joyce@sinzer.org
Tel: (+31) 6 11 60 89 18

20180312_Sinzer_Claire_Bontje_highres-5258.jpg

Ruben van den Bemt: 
Assistent Product Manager

Ruben heeft de opleiding Commerciële Economie afgerond en studeert momenteel Culture, Organization & Management in Amsterdam. Bij Sinzer werkt hij aan het software platform om het gebruiksgemak te optimaliseren. Samen met een toegewijd software team in India, verbetert hij het platform en past hij nieuwe oplossingen en features toe. Impact meten spreekt hem aan omdat hij gelooft in een betere toekomst waarin organisaties bewuster, socialer en duurzamer ondernemen.

Email: ruben@sinzer.org

Foto+Meet+en+greet+2.jpg

Ebe Blok:
Social Impact Consultant

Tijdens zijn bachelor Bestuurskunde in Leiden volgde Ebe de minor Sustainable Development. Hierin kon hij zijn passie voor duurzaamheid kwijt, welke hij daarna heeft gevold middels een master Industrial Ecology aan de TU Delft. Zijn afstudeeronderzoek schreef hij in dienst van een energiebedrijf waarbij hij onderzocht wat de daadwerkelijke maatschappelijke impact is van de energietransitie middels de concepten van Energy Justice. Door zijn brede achtergrond heeft hij kennis van zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve aspecten van duurzaamheid. Dit heeft hij dan ook meermaals toegepast in de vorm van milieutechnische kosten-baten analyses.

Email: ebe@sinzer.org
Tel: (+31) 6 83 13 75 54

J.J.+Anema-CV-kl-36248+foto.jpg

Jurre Anema:
Social Impact Consultant

Jurre heeft met de multidisciplinaire bachelor Science, Business & Innovation een brede basis verworven. Tijdens masteropleidingen in Sociologie en (Publiek Beleids)Economie heeft hij vervolgens een scala aan onderzoeksvaardigheden opgedaan. Zo heeft hij ervaring met zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek bij uiteenlopende organisaties: van nanotechonologie-valorisator Nanonow tot sekswerkerrechtenfonds Red Umbrella Fund. Zijn brede achtergrond en maatschappelijke interesse komen samen in het veld van impact.

Email: jurre@sinzer.org
Tel: (+31) 6 83 14 35 79