De software van Sinzer is ontwikkeld voor het meten, monitoren en managen van maatschappelijke impact. Of u nu werkt bij een overheidsorgaan, foundation, sociale onderneming, goede doelen organisatie, institutioneel investeerder of grote ‘corporate’, onze tool helpt u om betere beslissingen te nemen, uw maatschappelijke impact te vergroten en verantwoording af te leggen aan uw stakeholders

 
Sinzer tool 1.png

Beheer uw data en bespaar tijd

 • Efficiënte en eenvoudige data invoer

 • Gebruik bestaande databases gevuld met effecten, indicatoren en proxies

 • Gebruik standaard templates uit onze bibliotheek voor het bouwen van een impact raamwerk

Een impact template stelt u in staat om de maatschappelijke impact van meerdere projecten (of bedrijven) op een gestandaardiseerde manier te meten. Het bevat vooraf vastgestelde stakeholders, effecten, (gevalideerde) indicatoren en waarderingen, en kan zelfs een gestandaardiseerde vragenlijst bevatten die naar stakeholders gestuurd kan worden om data te verzamelen. Templates kunnen worden gebruikt om de impact van verschillende projecten (of bedrijven) te benchmarken en samen te voegen zodat een duidelijk beeld ontstaat van de totale impact van de organisatie of het project.

 

Sinzer tool 4.png

Toon uw resultaten

 • Visualiseer gegevens in een overzichtelijk dashboard

 • Deel tabellen en grafieken met anderen

 • Exporteer uw resultaten naar Excel ,CSV en Word

De resultaten van uw project worden weergegeven in automatisch gegenereerde en geactualiseerde grafieken. De Sinzer tool bevat een dashboard per project dat een duidelijk overzicht geeft van de resultaten. Het biedt ook de mogelijkheid om in te zoomen op de resultaten zodat makkelijk te vergelijken zijn met prestaties op andere momenten en met andere projecten. De Sinzer tool geeft gebruikers en anderen toegang tot uw data en resultaten wanneer u maar wilt, waar u maar wilt. Andere gebruikers krijgen eenvoudig toegang per e-mail.

 

Sinzer tool 3.png

Aangepast aan uw behoeften

 • Creëer eigen accounts voor verschillende fondsen, afdelingen binnen uw organisatie of voor uw klanten

 • Ontwikkel een eigen impact raamwerk op maat

 • Alles in uw eigen look en feel

Iedere organisatie is op een andere manier gestructureerd. Sinzer stelt u in staat om uw eigen gemeenschap te creëren voor het meten van impact, waarin u één of meerdere accounts kunt maken. Kies, afhankelijk van uw type organisaties, hoeveel accounts u wilt hebben en hoe u zou willen werken

 

Sinzer tool 2.png

Betrek stakeholders en verzamel data

 • Maak online enquêtes om gegevens van stakeholders te verzamelen

 • Voeg alle resultaten automatisch toe aan uw analyse

 • Nodig anderen uit om te helpen met de analyse

De software beschikt ook over een vragenlijst functie met verschillende soorten antwoordmogelijkheden zoals tekstueel, numeriek, meerkeuze of op basis van een schaal. Vragenlijsten kunnen vanuit de Sinzer tool worden verstuurd (per email) of worden geëxporteerd als PDF voor offline dataverzameling. Het is ook mogelijk de vragenlijst direct in te vullen in de tool, zonder eerst een uitnodiging te hoeven versturen. Zo kunt u bijvoorbeeld op locatie gegevens van meerdere stakeholders verzamelen. Een impactanalyse is vaak teamwork. Daarom kunt u in de Sinzer tool rechten toewijzen aan verschillende gebruikers.

Sinzer tool 5.png

Analyseer uw resultaten

 • Kopieer en bewerk analyses voor scenario planning

 • Aggregeer de impact van meerdere analyses

 • Benchmark over een tijdsperiode of tussen sectorpartners en verbeter uw impact

Wanneer u een prognose maakt, wilt u vaak verschillende scenario’s creëren. In Sinzer kunt u snel en eenvoudig een project kopiëren en bepaalde details aanpassen waardoor er een alternatief scenario ontstaat (bijvoorbeeld door verschillende percentages voor ‘attributie’ te hanteren). Op deze manier ontstaat er bijvoorbeeld een best, slechtst en ‘midden’ scenario. Het aggregeren van de impact van verschillende projecten kan worden gedaan door impact te meten met gestandaardiseerde templates die informatie bevatten over stakeholders, effecten, indicatoren en, optioneel, waarderingen.

 

Kosten

Screen Shot 2018-07-23 at 3.06.55 PM.png